Yhteystiedot

hannele-ja-koiraFysioterapiapalvelu Hannele Kerkelä

Hannele Kerkelä
gsm       0400 429 533
sähköposti    hannelen.fysioterapia@gmail.com

SEURAA SOMESSA

     

Vastaanotto

AlmaVet
Vasarakatu 19
40320 Jyväskylä
puh. 029 1700 165
SÄHKÖINEN AJANVARAUS >>

 

Hannele, fysioterapeutti, eläinfysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi v. 2000 ja eläinfysioterapeutiksi v. 2004. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2007 alkaen. Työni perusfysioterapian parissa ihmisten tuki- ja liikuntaelinongelmia kuntouttaen vastaanotollani Laukaan keskustassa tukee työtäni eläinfysioterapeuttina. Työskenteli useita vuosia Jyväskylässä Keski-Suomen Eläinklinikalla, missä tehtiin lemmikkieläinten ortopedisiä leikkauksia. Työskentelyni siellä yhdessä ortopedin kanssa on antanut vahvan kokemuspohjan myös leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Minulla on ollut vastaanotto myös kotonani Laukaassa, Vasarakadulla Koiramon tiloissa ja nyt AlmaVetissa

Olen harrastanut hevosten kanssa koko ikäni ja ostinkin ensimmäisen hevoseni jo 14- vuotiaana. Nykyään tallissamme hirnahtelee suomenhevonen Niittykorven Valo sekä miniatyyrihevonen Tara’s Jarek. Valon kanssa kilpailemme kouluratsastuksessa aluetasolla.

Perheeseemme kuuluu isovillakoira Nana, joka touhuaa mukana kaikessa arjen puuhissa ja lenkittää emäntää ja isäntää aktiivisesti päivittäin.